“De sessie met Désirée was helder en duidelijk. Had geen zelfvertrouwen meer. Veel gebeurd in m’n leven. Na deze sessie kan ik meer voor mezelf opkomen. Ik ben nu en voortaan een 10!.”

Mw. A.W. te Amersfoort

“Door de chronische pijn en rug en rechterknie en door stijfheid bij het opstaan, deed ik de OP2Go sessie. Was in het begin heel sceptisch. Was bereid om veel dingen te doen, om geen pijn meer te hebben. De sessie heeft mij goed gedaan, ik stond niet meer op met stijfheid en pijn in rug en rechterknie zijn verdwenen! Ik raad iedereen zo’n sessie aan.”

Mw. J.B. te Arnhem

“Allerlei pijntjes in m’n lijf. O.a. in rechterschouder, in linkerknie, in onderrug. Dit zijn wel m’n ergste pijnen. Was aanvankelijk zeer sceptisch. Ik leed immers al heel lang aan deze pijn. Door de OP2Go sessie navenant geen pijn meer! Vond het onvoorstelbaar. Mooie sessie.”

C.P. te Amsterdam

“Leed aan trauma’s van vroeger, o.a. overlijden van zus. Dromen kwamen steeds terug. Pijn in onderrug en onderarmen. Vond de OP2Go sessie heel verhelderd. Na 5 weken nog steeds geen pijn meer en geen nare dromen meer. Fijne sessie.”

Mw. F.P. te Baarn

“Door de pijn in m’n linker elleboog was ik nieuwsgierig naar een OP2Go sessie. Ik belde Désirée en we hebben een afspraak gemaakt. Ze kwam bij me thuis. Heb de sessie heel fijn gevonden. Ik voelde de pijn als het ware in de grote plas water verdwijnen. Heerlijke sessie, geen pijn meer. Ik zou het iedereen aanbevelen om een sessie met OP2Go te doen.“

Mw. L.V. te Doetinchem