“De klant komt altijd eerst”

Verkopen is een kunst op zich. Als mensen passie hebben voor verkopen, en het leuk vinden om mensen blij te maken, zodat ze tevreden de deur uitgaan, komen ze terug. Dat is o.a. hetgeen we beogen met deze training. Tevreden klanten, maar vooral tevreden mensen die hun vak met plezier uitoefenen.

De verkooptraining, die uit 4 modules bestaat, is een praktijkgerichte training. Deze training is zowel voor leidinggevenden, store- als floormanager, en ook voor ervaren- en minder ervaren personen die in de verkoop staan. We doen dit aan de hand van modules en oefeningen gericht op de praktijk.
We kunnen ook een dagdeel bij u op de werkvloer samen doorbrengen.

Werkt u in een winkel of bent u eigenaar en wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Beoordeling Verkooptraining / Sales Training

Van onze deelneemsters aan de Sales Trainingen van afgelopen jaar ontvingen wij via ons evaluatieformulier nuttige informatie en goede suggesties! Ook kregen wij beoordelingen met toestemming om die te publiceren. Die delen wij uiteraard graag met u.

“Désirée is een zeer inspirerende Sales trainer met jarenlange expertise van verkoop in het betere marktsegment”

Mw. M.V. te Amstelveen

“Een gezellige en leerzame training”

Mw. T.B. te Baarn

“Desiree is een zeer waardevolle trainer voor ervaren en onervaren verkopers. Met haar enorme ervaring, scherpe blik en duidelijke manier van communiceren neemt zij je mee op een waardevolle (her)ontdekking van jezelf als winkelverkoper“

Mw. K.N. te Soest